Naročanje: info@vivalavida.si
Posvetovalnica za vitalno življenje Kje smo

Skupinska vadba

Mojca, 39 let

Skupinska vadba, individualna obravnava

“Težave s sklepi in bolečine v hrbtenici, kolenih in kolkih imam od mladosti. In od takrat se tudi ukvarjam z blaženjem težav. Tudi kozmetičarka mi je rekla, da so boleči natiski na podplatih, posledica neenakomernega pritiska nog na tla in močnejše obremenitve samo na določenih mestih. Poskusila sem masaže, elektroterapije, fizioterapije, plavanje ter več vrst vaj, a ker zdravniki rečejo, da je to pač tako in da se ne da kaj dosti narediti, se nekako sprijazniš, da ti pač imaš te težave.

Po spletu okoliščin pa sem se tri leta nazaj srečala z Natašo in dala mi je vaje, prilagojene posebej za moje težave in za mojo neporavnano telo. Nekaj časa sem jih delala, potem pa se je stanje malce izboljšalo in motivacija je padla. Zato sem se na skupinsko vadbo prijavila takoj, ko sem dobila vabilo. Odločila sem se, da bom vsaj enkrat na teden naredila nekaj zase. Skupina je bila dovolj majhna, da se je Nataša med izvajanjem vaj lahko posvetila vsakemu posebej, hkrati pa dovolj velika, da je nudila (pre)potrebno motivacijo. Z veseljem, ponosom in moram priznati, da tudi z manjšim začudenjem, se lahko pohvalim, da so boleči natiski na podplatih odpravljeni! Prepričana sem, da zaradi rednega obiskovanja vaj ter kozmetičarke, ki je natiske sproti odstranjevala. Ponovno sem poiskala “moje” vaje, saj bi želela, da postanejo tudi trdi vrat in posledično občasni glavoboli, preteklost. Vaje toplo priporočam vsem, saj so blage in neinvazivne, intenzivnost izvajanja pa lahko prilagajamo svojim sposobnostim.

Darja Pavlovec

Skupinska vadba

“Povedati moram, da sem z obiskom vadbe veliko pridobila, za kar sem zelo hvaležna go. Nataši. Sama namreč nisem bila dovolj motivirana, da bi storila kaj zase in svoje zdravje. Ko pa sem se priključila skupinski vadbi in začela prepoznavati dobre učinke vadbe, sem kljub temu, da sem pridno vadila samo na vadbi in ne tudi doma, bila navdušena.

Znebila sem se tenzijskih glavobolov,  spremenila se je statika moje hrbtenice, saj sem prej, ko sem kje čakala v vrsti, vedno prenašala težo iz ene noge na drugo in se prestavljala. Sedaj lahko stojim mirno in zravnano na obeh nogah. Popravila se je tudi moja drža v zgornjem delu hrbta in vratu.

Po končani vadbi pa smo zmeraj vsi udeleženci  odšli domov dobre volje in polni pozitivne energije.”