Naročanje: info@vivalavida.si
Posvetovalnica za vitalno življenje Kje smo

Individulna obravnava

Irena Uranjek, 48 let

Individualna obravnava

“Odkar pomnim, sem živela v veri da se moje drže ne da popraviti. Redno tečem od svojega 13 leta, stalno sem delala klasične raztezne vaje, ter vaje za hrbtne in trebušne mišice.

Izgled moje drže me je vse bolj motil, a dlje od občasne jeze na starše, ki me v mladosti niso priganjali k vajam „korekcijske telovadbe“, nisem prišla.

Natašin skrben pristop in velik učinek Egoscue vaj so moje prepričanje porušile v temeljih.

Moja drža se je že po enem mesecu redne vadbe vidno popravila, počutim se vse bolj močna in tečem hitreje.

Egoscue vaje so postale del mojega življenja.”

Jan Stajnko

Individualna obravnava

“Viva la vida je mesto, kjer se dobro počutim. Je mesto, kjer sem se naučil sam spopadati s svojimi bolečinami v sklepih in vezeh. Je mesto, kamor se rad vračam, ker vem da me bo Nataša vedno pričakala z nasmehom na obrazu in dobrim nasvetom. Je mesto, kjer sem obravnavan kot človek, ne kot številka.

Za odpravljanje bolečin ne obstaja čarobna paličica, ki bi le-te čez noč zanesljivo odpravila, a s pomočjo metode Egoscue sem se naučil sam poskrbeti za svoje telo in ga bolje spoznal. Obisk svetovalnice Viva la vida bi svetoval vsakomur, ki si želi imeti več nadzora nad svojim telesom in se je z nekaj truda pripravljen priučiti, kako si lahko pomaga sam, če čuti bolečine ali neuravnoteženost. To leti tako na starejše kot na mlajše.

Tudi študentje lahko imamo določene probleme s svojim telesom – glede na moderen način življenja to ne more biti posebno presenečenje. Vsem sotrpinom priporočam, da svojih težav ne ignorirajo in glede njih kaj ukrenejo. Poti do cilja izboljšanja počutja je mnogo, in načeloma vsak najde svojo. Sam sem imel srečo, ker je moja vodila do Viva la vide.”