Naročanje: info@vivalavida.si, telefon: 02/620 47 45
Posvetovalnica za vitalno življenje Kje smo

Storitve

Individualna obravnava

Je izobraževalno-terapevtski program, namenjen vsem, ki so pripravljeni prevzeti odgovornost za svoje zdravje in dobro počutje. Individualna obravnava je namenjena tako tistim, ki imajo kronične bolečine v ramenih, kolkih, kolenih, stopalih, hrbtu, vratu ali v katerem drugem delu mišično-skeletnega sistema, kot tudi tistim, ki kroničnih bolečin nimajo, a se zavedajo, da je njihova telesna drža slaba. Zanimiva je tudi za rekreativce in profesionalne oziroma vrhunske športnike, ne samo v izogib poškodbam, ampak tudi za izboljšanje uspešnosti pri doseganju rezultatov.

Za termin obiska pokličite na telefon 02/620 47 45 ali pišite na info@vivalavida.si.

Skupinska vadba

Pokončen Ponedeljek je skupinska vadba za vzravnano držo v majhni skupini, kjer v 60 minutah postavimo telo pred različne izzive. Cilj vadbe je povečanje občutka ravnovesja in lahkotnosti v telesu, kar pred in po vsaki vadbi z enostavnim testom tudi preverimo.

Potrebna oprema: športni copati, po želji steklenička z vodo za žejo in brisača. Za vse druge pripomočke je poskrbljeno.

Kdaj: vsak ponedeljek ob 17.30 in/ali 19.00 od oktobra do maja

Kje: Železnikova 4, Maribor

Prijave: na telefon 02/620 47 45 ali po e-mailu na info@vivalavida.si.

Podjetja in organizirane skupine

Kako razdreti gibalne vzorce sedečega pisarniškega dela, prepoznavanje vzrokov za bolečine v kolkih, križu, zgornjem delu hrbta, vratu … in kako jih odpraviti so izhodišča za predavanja z vadbenimi delavnicami. Pripravim jih za za podjetja, ki želijo svoje zaposlene opremiti z znanjem za ohranjanje svojega zdravja (promocija zdravja na delovnem mestu) pa tudi za zainteresirane organizirane skupine posameznikov.

Za ponudbo pokličite na telefon 02/620 47 45 ali pišite na info@vivalavida.si.