Naročanje: info@vivalavida.si
Posvetovalnica za vitalno življenje Kje smo

Komu pomagam

Največkrat pomagam ljudem z bolečinami.

V posebej veliko veselje mi je, da dajem upanje tistim, ki so ga izgubili.

Poravnava telesne drže poskrbi za enostavno in učinkovito lajšanje bolečin pri mnogih tegobah kot so na primer:

glavobol  bolečine v križu  bolečina v vratu

  • migrene
  • bolečine v čeljustnem sklepu
  • bolečine v vratu
  • bolečine v ramenih, komolcih in zapestjih
  • bolečine v hrbtu
  • skolioza
  • bolečine v kolkih
  • bolečine v kolenih
  • bolečine v gležnjih in stopalih.

Verjamem, da ima telo čudovito sposobnost samozdravljenja. Če se urežemo v prst, se rana zaceli. Če si zlomimo nogo, ne ostane zlomljena. In zakaj so zdrsnjena medvretenčna ploščica, obrabljeni meniskusi ali kolki drugačni? Saj NISO! Samo možnost moramo dati telesu, da naredi kar zna, da se pozdravi. Ko se to zgodi, zakorakamo na pot življenja brez bolečin.

Naše telo je ustvarjeno za gibanje. Njegova oblika je genialna in brez napak. Za katerokoli terapijo, pristop ali postopek se pri odpravljanju bolečine odločimo, mora ta težiti k temu, da telo čim bolj približa njegovi  brezhibni izvorni obliki.

In ne pozabimo – nikoli, ampak res nikoli, dokler smo živi, ni prepozna za spremembo na boljše.


Za tiste z bolečinami

Če ste taki kot večina mojih strank, ste preizkusili že marsikaj, da bi odpravili svojo bolečino in dobivate občutek, da se ne da več nič narediti.  Največji miselni premik, ki pomaga k razumevanju dogajanja v telesu je, ko svojo pozornost odmaknemo od bolečine k njenemu vzroku. Povedano enostavno, vzrok za na primer bolečino v kolku/ramenu/križu/ ____vstavite svoje boleče mesto ___ skoraj nikoli ni na tem mestu ampak nekje drugje.

Velika večina ljudi pozablja, da je bolečina le način komunikacije telesa z nami in nas opozarja, da nekaj ni v redu. Zato se prepogoste sprašujemo, kaj je narobe z mano. A bolje se je vprašati, kaj mi moje telo poskuša (do)povedati. Ko začnemo iskati ta odgovor, odkrijemo vzrok simptoma (bolečine) in zaživimo življenje brez bolečin in omejitev.


Za izboljšanje telesne drže, zdravja in energije

Nimate bolečin in zdi se vam, da je z vašo držo vse v redu. Vseeno bi radi nekaj naredili za svoje zdravje in dvig splošne energije. Mogoče se počutite utrujeni in bolni. Utrujeni ste od tega, da se tako počutite. Ste vedeli, da sta vaš metabolizem in imunski sistem (tako kot vsi drugi sistemi v telesu) neposredno povezana z vašo telesno držo? S poravnavo telesne drže ne odprete vrat samo sposobnosti telesa, da se osvobodi bolečin ampak mu omogočite, da se okrepi in tako lažje  obvladuje bolezni in razpoloženje. Tukaj sem, da vam na tej poti pomagam.